Na przystawkę carpaccio z buraka marynowanego w winie. Następnie krem z batatów z marynowanym imbirem oraz polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym. To tylko początek bogatego menu, z którym musieli się zmierzyć goście balu w Zielonogórskiej Palmiarni, który podsumował sportowy plebiscyt "Gazety Lubuskiej".
Najlepsi w minionym roku sportowy województwa lubuskiego i balowi goście mogli też spróbować m.in. pikantnych żeberek, grillowanego łososia, pieczonego indyka i żurku staropolskiego. Ucztą dla podniebienia był też szereg zimnych przekąsek. A desery? Cudo. M.in. kilka ciast - tiramisu, piernik, sernik wiedeński. A do tego owocowy mus z bita śmietaną.
Wideo
Trener Wojciech Łobodziński mówi o sytuacji kadrowej Arki Gdynia
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!