Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Ależ było smacznie. Zobaczcie, jakie wykwintne dania jedli goście Gali Sportu Lubuskiego [ZDJĘCIA]

red., zdjęcia Mariusz Kapała
Na przystawkę carpaccio z buraka marynowanego w winie. Następnie krem z batatów z marynowanym imbirem oraz polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym. To tylko początek bogatego menu, z którym musieli się zmierzyć goście balu w Zielonogórskiej Palmiarni, który podsumował sportowy plebiscyt "Gazety Lubuskiej".  Najlepsi w minionym roku sportowy województwa lubuskiego i balowi goście mogli też spróbować m.in. pikantnych żeberek, grillowanego łososia, pieczonego indyka i żurku staropolskiego. Ucztą dla podniebienia był też szereg zimnych przekąsek. A desery? Cudo. M.in. kilka ciast - tiramisu, piernik, sernik wiedeński. A do tego owocowy mus z bita śmietaną. Za nami kolejna Gala Lubuskiego Sportu:  Obejrzyj relację z Gali Lubuskiego Sportu 2019:
Na przystawkę carpaccio z buraka marynowanego w winie. Następnie krem z batatów z marynowanym imbirem oraz polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym. To tylko początek bogatego menu, z którym musieli się zmierzyć goście balu w Zielonogórskiej Palmiarni, który podsumował sportowy plebiscyt "Gazety Lubuskiej". Najlepsi w minionym roku sportowy województwa lubuskiego i balowi goście mogli też spróbować m.in. pikantnych żeberek, grillowanego łososia, pieczonego indyka i żurku staropolskiego. Ucztą dla podniebienia był też szereg zimnych przekąsek. A desery? Cudo. M.in. kilka ciast - tiramisu, piernik, sernik wiedeński. A do tego owocowy mus z bita śmietaną. Za nami kolejna Gala Lubuskiego Sportu: Obejrzyj relację z Gali Lubuskiego Sportu 2019: Mariusz Kapała / GL
Na przystawkę carpaccio z buraka marynowanego w winie. Następnie krem z batatów z marynowanym imbirem oraz polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym. To tylko początek bogatego menu, z którym musieli się zmierzyć goście balu w Zielonogórskiej Palmiarni, który podsumował sportowy plebiscyt "Gazety Lubuskiej". Najlepsi w minionym roku sportowy województwa lubuskiego i balowi goście mogli też spróbować m.in. pikantnych żeberek, grillowanego łososia, pieczonego indyka i żurku staropolskiego. Ucztą dla podniebienia był też szereg zimnych przekąsek. A desery? Cudo. M.in. kilka ciast - tiramisu, piernik, sernik wiedeński. A do tego owocowy mus z bita śmietaną.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Trener Wojciech Łobodziński mówi o sytuacji kadrowej Arki Gdynia

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska