1/6
Tradycyjnie jabłka doprawia się cynamonem. Gdy zmiękną,...
fot. Anna Daniluk

Jabłko do szarlotki

Tradycyjnie jabłka doprawia się cynamonem. Gdy zmiękną, można nimi napełnić słoiki i pasteryzować na zimę.

2/6
Do prażenia warto wybierać twarde jabłka o słodko-kwaśnym...
fot. Anna Daniluk

Jabłka do prażenia

Do prażenia warto wybierać twarde jabłka o słodko-kwaśnym smaku.

3/6
Owoce należy pokroić na średniej wielkości kawałki. Ważne,...
fot. Anna Daniluk

Krojenie jabłek

Owoce należy pokroić na średniej wielkości kawałki. Ważne, aby po uprażeniu jabłka całkowicie się nie rozpadły.

4/6
Prażone jabłka do smaku i do lepszego zakonserwowania można...
fot. Anna Daniluk

Cukier trzcinowy

Prażone jabłka do smaku i do lepszego zakonserwowania można doprawić cukrem. Brązowy cukier nadaje jabłkom karmelowego posmaku.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Bagażniki i uchwyty rowerowe. Co warto wiedzieć? Rodzaje, obsługa, ceny

Bagażniki i uchwyty rowerowe. Co warto wiedzieć? Rodzaje, obsługa, ceny

Lubuszanie na najwyższym stopniu podium turnieju Tchouk High Five w Nowej Soli

Lubuszanie na najwyższym stopniu podium turnieju Tchouk High Five w Nowej Soli

W Pucharze Polski odwrotnie niż w lidze. Lechia ograła Stilon w Gorzowie

W Pucharze Polski odwrotnie niż w lidze. Lechia ograła Stilon w Gorzowie

Zobacz również

Lubuszanie na najwyższym stopniu podium turnieju Tchouk High Five w Nowej Soli

Lubuszanie na najwyższym stopniu podium turnieju Tchouk High Five w Nowej Soli

W Pucharze Polski odwrotnie niż w lidze. Lechia ograła Stilon w Gorzowie

W Pucharze Polski odwrotnie niż w lidze. Lechia ograła Stilon w Gorzowie