"Gazeta Lubuska" i Wojewódzki Ośrodek Sportu i Rekreacji w Drzonkowie serdecznie zapraszają do udziału w Gali. Wzorem lat poprzednich została ona otwarta dla wszystkich, którzy zdecydują się zakupić bilet. Goście mogą liczyć na karnawałowe szaleństwa w towarzystwie znanych i lubianych sportowców. Przede wszystkim tych, którzy znaleźli największe uznanie w gronie kibiców i ekspertów. Taki bal to także okazja do poznania sportowców od strony prywatnej i swobodnej dyskusji.
W tym roku obok sportowców na Gali będzie można także spotkać inne lubuskie gwiazdy telewizyjne. Galę poprowadzi para dziennikarzy sportowych Sylwia Dekiert i Rafał Darżynkiewicz. Swoje programy artystyczne przedstawią finaliści "Mam talent" Berenika Nienadowska i duet "Acroart". Na parkiecie zobaczymy także tancerzy ze szkoły tańca "Gracja" oraz żonglera Łukasza Rostalskiego. O oprawę muzyczną zadba zespół Aquarius, stoły uginać się wprost będą od jedzenia.
Czy możesz sobie pozwolić na nieobecność?
Początek 30 stycznia o godzinie 20.00 w hali Wojewódzkiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Drzonkowie
Bilety na to wyjątkowe wydarzenie są nadal w sprzedaży. Cena dla pary za zaproszenie normalne to 380 zł. Dla zaproszenia VIP - 400,00 zł/para. Istnieje możliwość uzyskania zniżki przy jednorazowym zakupie dla trzech par - wówczas koszt jednego zaproszenia wyniesie 360 zł/para.
Bilety do kupienia w siedzibie "Gazety Lubuskiej" w Zielonej Górze al. Niepodległości 25 (biuro ogłoszeń), w punktach sprzedaży abilet.pl oraz na stronie abilet.pl.
Więcej informacji pod numerem: 68 324 88 35
Menu:
I. Danie gorące - (podawane do stołu)
- "Ster Styl"( polędwiczki wieprzowe okolone boczkiem z dodatkiem
opiekanych talarków ziemniaczanych i sałatki z warzyw
śródziemnomorskich, bakłażan, cukinia, papryka, fasolka żółta i
zielona, cebula)
II. Dania gorące - (podawane do stołu szwedzkiego):
- Krem z pieczarek, Rosół z kołdunami, indyki pieczone, Golonka
pieczona po bawarsku, mix pierogów (z mięsem, ruskie), filet z
kurczaka w sosie słodko-kwaśnym, schab pieczony po kalifornijsku.
III. Przekąski na zimno - (stoły szwedzkie):
- Mięsa pieczone z różnym nadzieniem
- Klopsiki mięsne z pomidorkiem koktajlowym
- Szaszłyki z mozarellą
- Ser camembert z oliwką
- Drób w auszpiku
- Koreczki śledziowe
- Roladki rybne
- Filet z indyka w auszpiku z owocami
- Pasztet wieprzowo-drobiowy w brzoskwini
- Śliwki pieczone w bekonie
- Boczek pieczony
- Wędliny podsuszane, kabanosy
- Mus cytrynowy z kawiorem
- Sałatka warzywna w rożkach z szynki
- Sałatka Gran Padano z grzankami czosnkowymi
- Sałatka grecka
- Sałatka z fasolki szparagowej na rukolii
- Sałatka śledziowa
- Sałatka pikantna
- Sałatka Nicejska (z tuńczykiem)
- Dodatki: pieczywo, dipy do mięs, marynaty
IV. Przekąski na zimno - (podawane do stołu)
- Deska serów
- Patera ciast
- Patera owoców
V. Alkohol - (stół szwedzki):
- Wino białe i czerwone półwytrawne 0,75 l.
Napoje ciepłe i zimne bez ograniczenia, w cenie na parę 0,50 wódka.
Berenika Nienadowska
Acroart
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?