- botwinka (w zależności od wielkości): 1,80-3,60 zł/pęczek
- buraki: 2-3 zł/kg
- buraki parowane: 3 zł/kg
- cebula: 2 zł/kg
- jabłka: 2-3 zł/kg
- jaja: 25-80 gr/szt.
- kalarepa: 2,50-3 zł/szt.
- kapusta młoda: 4,80-5,50/główka
- kapusta młoda na gołąbki: 5,50-6 zł/główka
- koperek: 1-1,50 zł/pęczek
- królik: 22 zł/kg
- kura na rosół: 10 zł/szt.
- lubczyk: 1,50 zł/pęczek
- marchew: 2,20-2,50/kg
- natka pietruszki: 1 zł/pęczek
- nutria: 26 zł/kg
- ogórek gruntowy: 7-7,50 zł/kg
- papryka (w zależności od koloru): 13-15,50 zł/kg
- pieczarki (w zależności od wielkości): 5-7 zł/kg
- pietruszka: 5 zł/kg
- pomidory: 7-7,50 zł/kg
- pomidory malinowe: 8,50-10 zł/kg
- por (w zależności od wielkości): 1-2,50 zł/szt.
- rabarbar: 3-5 zł/pęczek
- Rzodkiewka: 1,40-2 zł/pęczek
- sałata (różne odmiany): 2-3 zł/główka
- seler: 5 zł/kg
- szczaw: 2,50 zł/pęczek
- szczypiorek: 0,50-1,20 zł/pęczek
- szparagi białe: 8 zł/pęczek
- szparagi zielone: 9 zł/kg
- szpinak: 6-8 zł/kg
- truskawki: 11 zł/kg
- włoszczyzna: 2,50-3 zł
- ziemniaki młode: 3,50 zł/kg.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?