Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Chrupiące ziemniaczki z nadzieniem (przepis)

Redakcja
fot. sxc.hu
Jedząc chrupiące ziemniaczki wyczuwa się smak pora, szynki, camemberta. Całość dopełnia szczypior i natka. Z każdym kęsem czujesz, jak spływa z ciebie napięcie i stresy całego dnia. Comfort food, które spełnia swoje zadanie.

Nie muszę chyba zapewniać, że zapach, jaki unosi się w kuchni, gdy ziemniaczki się pieką, jest cudny.

Przepis przeczytasz na blogu Tatiany Mikułko - Że życie ma smak. O miłości do jedzenia i gotowania

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska