1/30
Mistrz Antonio podczas podrzutu ciasta.
fot. Dariusz Dutkiewicz

Mistrz Antonio podczas podrzutu ciasta.

2/30
Ekipa gotowa do rozpoczęcia Dnia Pizzy.
fot. Dariusz Dutkiewicz

Ekipa gotowa do rozpoczęcia Dnia Pizzy.

3/30
No i pizza gotowa. Prosto z pieca.
fot. Dariusz Dutkiewicz

No i pizza gotowa. Prosto z pieca.

4/30
W Dzień Pizzy w ,,Caruso'' robota wre.
fot. Dariusz Dutkiewicz

W Dzień Pizzy w ,,Caruso'' robota wre.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Rafał Z. z zarzutami. Przyznał się do zabójstwa żony

Rafał Z. z zarzutami. Przyznał się do zabójstwa żony

Falubaz Zielona Góra - GKM Grudziądz. Oby tylko głównej roli nie odegrała pogoda

Falubaz Zielona Góra - GKM Grudziądz. Oby tylko głównej roli nie odegrała pogoda

CEZiB w Gorzowie miał być „szkołą marzeń”. Do tego jeszcze daleko

CEZiB w Gorzowie miał być „szkołą marzeń”. Do tego jeszcze daleko

Zobacz również

W Żaganiu rozpoczęło się święto "Hetmańskiej Brygady" Przed nami wiele uroczystości

W Żaganiu rozpoczęło się święto "Hetmańskiej Brygady" Przed nami wiele uroczystości

CEZiB w Gorzowie miał być „szkołą marzeń”. Do tego jeszcze daleko

CEZiB w Gorzowie miał być „szkołą marzeń”. Do tego jeszcze daleko