Od 14 do 16 września food trucki z całej Polski ze smakami z całego świata opanowały słubicki deptak.Ależ było smacznie!
Oryginalne pomysły, dobrane smaki, staranność przygotowania, najświeższe składniki i autorskie dodatki - takie walory wyróżniają food trucki. Przez trzy mieszkańcy Słubic, Frankfurtu i goście przyjezdni rozkoszowali się najlepszymi smakami świata. W ramach festiwalu powiat słubicki zorganizował warsztaty dla członków rodzin zastępczych oraz wychowanków placówki opiekuńczo - wychowawczej "Nasza Chata" w Cybince. Dzieci podczas warsztatów pomagały profesjonalistom przygotowywać jedzenie, a nawet próbowały niecodziennych dań takich jak... żabie udka i kalmary. Zobaczcie zdjęcia!
Zobacz również: Tak było podczas Food Truck w Zielonej Górze:
POLECAMY RÓWNIEŻ PAŃSTWA UWADZE:MAJALAND: otwarcie wielkiego parku za dwa tygodnie! [ZDJĘCIA]
Od 14 do 16 września food trucki z całej Polski ze smakami z całego świata opanowały słubicki deptak.Ależ było smacznie!
Oryginalne pomysły, dobrane smaki, staranność przygotowania, najświeższe składniki i autorskie dodatki - takie walory wyróżniają food trucki. Przez trzy mieszkańcy Słubic, Frankfurtu i goście przyjezdni rozkoszowali się najlepszymi smakami świata. W ramach festiwalu powiat słubicki zorganizował warsztaty dla członków rodzin zastępczych oraz wychowanków placówki opiekuńczo - wychowawczej "Nasza Chata" w Cybince. Dzieci podczas warsztatów pomagały profesjonalistom przygotowywać jedzenie, a nawet próbowały niecodziennych dań takich jak... żabie udka i kalmary. Zobaczcie zdjęcia!
Zobacz również: Tak było podczas Food Truck w Zielonej Górze:
POLECAMY RÓWNIEŻ PAŃSTWA UWADZE:MAJALAND: otwarcie wielkiego parku za dwa tygodnie! [ZDJĘCIA]
Od 14 do 16 września food trucki z całej Polski ze smakami z całego świata opanowały słubicki deptak.Ależ było smacznie!
Oryginalne pomysły, dobrane smaki, staranność przygotowania, najświeższe składniki i autorskie dodatki - takie walory wyróżniają food trucki. Przez trzy mieszkańcy Słubic, Frankfurtu i goście przyjezdni rozkoszowali się najlepszymi smakami świata. W ramach festiwalu powiat słubicki zorganizował warsztaty dla członków rodzin zastępczych oraz wychowanków placówki opiekuńczo - wychowawczej "Nasza Chata" w Cybince. Dzieci podczas warsztatów pomagały profesjonalistom przygotowywać jedzenie, a nawet próbowały niecodziennych dań takich jak... żabie udka i kalmary. Zobaczcie zdjęcia!
Zobacz również: Tak było podczas Food Truck w Zielonej Górze:
POLECAMY RÓWNIEŻ PAŃSTWA UWADZE:MAJALAND: otwarcie wielkiego parku za dwa tygodnie! [ZDJĘCIA]
Od 14 do 16 września food trucki z całej Polski ze smakami z całego świata opanowały słubicki deptak.Ależ było smacznie!
Oryginalne pomysły, dobrane smaki, staranność przygotowania, najświeższe składniki i autorskie dodatki - takie walory wyróżniają food trucki. Przez trzy mieszkańcy Słubic, Frankfurtu i goście przyjezdni rozkoszowali się najlepszymi smakami świata. W ramach festiwalu powiat słubicki zorganizował warsztaty dla członków rodzin zastępczych oraz wychowanków placówki opiekuńczo - wychowawczej "Nasza Chata" w Cybince. Dzieci podczas warsztatów pomagały profesjonalistom przygotowywać jedzenie, a nawet próbowały niecodziennych dań takich jak... żabie udka i kalmary. Zobaczcie zdjęcia!
Zobacz również: Tak było podczas Food Truck w Zielonej Górze:
POLECAMY RÓWNIEŻ PAŃSTWA UWADZE:MAJALAND: otwarcie wielkiego parku za dwa tygodnie! [ZDJĘCIA]