1/4
- Spożycie produktu bez właściwej obróbki termicznej lub...
fot. Maciej Jeziorek / Polska Press

- Spożycie produktu bez właściwej obróbki termicznej lub możliwe przeniesienie bakterii z jaj na inne powierzchnie, może prowadzić do zakażenia człowieka i wystąpienia salmonellozy- wskazano.

2/4
- Spożycie produktu bez właściwej obróbki termicznej lub...
fot. Materiały GIS

- Spożycie produktu bez właściwej obróbki termicznej lub możliwe przeniesienie bakterii z jaj na inne powierzchnie, może prowadzić do zakażenia człowieka i wystąpienia salmonellozy- wskazano.

3/4
- Spożycie produktu bez właściwej obróbki termicznej lub...
fot. Materiały GIS

- Spożycie produktu bez właściwej obróbki termicznej lub możliwe przeniesienie bakterii z jaj na inne powierzchnie, może prowadzić do zakażenia człowieka i wystąpienia salmonellozy- wskazano.

4/4
- Spożycie produktu bez właściwej obróbki termicznej lub...
fot. Materiały GIS

- Spożycie produktu bez właściwej obróbki termicznej lub możliwe przeniesienie bakterii z jaj na inne powierzchnie, może prowadzić do zakażenia człowieka i wystąpienia salmonellozy- wskazano.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Polecamy

„Koziołki” nie miały litości dla stalowców. Oskubały ich do cna

„Koziołki” nie miały litości dla stalowców. Oskubały ich do cna

Kulturalny rozkład jazdy na weekend i czwarty tydzień kwietnia, ileż się dzieje!

Kulturalny rozkład jazdy na weekend i czwarty tydzień kwietnia, ileż się dzieje!

"Hetmańska Brygada" z Żagania zakończyła świętowanie festynem rodzinnym

"Hetmańska Brygada" z Żagania zakończyła świętowanie festynem rodzinnym

Zobacz również

Dobry tylko początek. Zastal Zielona Góra bez szans w meczu ze Spójnią Stargard

Dobry tylko początek. Zastal Zielona Góra bez szans w meczu ze Spójnią Stargard

"Hetmańska Brygada" z Żagania zakończyła świętowanie festynem rodzinnym

"Hetmańska Brygada" z Żagania zakończyła świętowanie festynem rodzinnym