1/6
Domowe grzanki jaśniepańskie w PRL-u to przysmak używający...
fot. Anna Daniluk

Grzanki jaśniapańskie

Domowe grzanki jaśniepańskie w PRL-u to przysmak używający plastry sera żółtego i wędliny. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania grzanek jaśniepańskich.

2/6
Kromki bułki trzeba posmarować miękkim masłem.
fot. Anna Daniluk

Kromki bułki posmarowane masłem

Kromki bułki trzeba posmarować miękkim masłem.

3/6
Kromki bułki grahamki należy także równomiernie posmarować...
fot. Anna Daniluk

Kromki bułki posmarowane sosem chrzanowym

Kromki bułki grahamki należy także równomiernie posmarować sosem chrzanowym, który można zrobić łącząc łyżkę startego chrzanu z jogurtem naturalnym.

4/6
Kolejnym krokiem jest ułożenie plastrów szynki na pokrojonej...
fot. Anna Daniluk

Plastry szynki na grahamce

Kolejnym krokiem jest ułożenie plastrów szynki na pokrojonej bułce grahamce.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Śląsk - Cracovia 4:0. TAK, gramy wciąż o mistrzostwo Polski!!!

Śląsk - Cracovia 4:0. TAK, gramy wciąż o mistrzostwo Polski!!!

10 najwyższych frekwencji na meczach w Polsce. Ranking sezonu

10 najwyższych frekwencji na meczach w Polsce. Ranking sezonu

Podejście numer osiem. Dacie nam wreszcie odśpiewać hymn na PGE Narodowym?

Podejście numer osiem. Dacie nam wreszcie odśpiewać hymn na PGE Narodowym?

Zobacz również

Śląsk - Cracovia 4:0. TAK, gramy wciąż o mistrzostwo Polski!!!

Śląsk - Cracovia 4:0. TAK, gramy wciąż o mistrzostwo Polski!!!

Grochowska, Cielecka, Rosati i inne gwiazdy na premierze „Nieobliczalnej”

Grochowska, Cielecka, Rosati i inne gwiazdy na premierze „Nieobliczalnej”