Zaproszenia do nabycia w Palmiarni - w biurze do 15.00, a potem przy barze. Z miejscami biletami nie powinno być również problemu w piątek 26 lutego tuż przed imprezą.
A co nas czeka? Co najmniej czterogodzinna degustacja!
Na początek pójdzie przystawka z owczym serem, sałatą i prażonymi orzeszkami pini, miękkimi, delikatnymi do Müller Thurgau od Cantiny, Müller Thurgau od Miłosza oraz Cuvee (Seyval i Luminicza) od Kingi.
Do prezentacji zaproszono sześć winnic. Różnorodność degustowanych win i dobrane do nich przystawki to podróż kulinarna po najróżniejszych zakątkach Europy.
Palmiarnia atmosferą ogrzeje najchłodniejszy zimowy wieczór.
W degustacji będzie mogło wziąć 150 osób.
Informacje o imprezie i cenach zaproszeń - biuro Palmiarni -, tel. 0 68 478 45 51, 0 68 478 45 50.
Więcej na blogu GL - www.winnica.redblog.gazetalubuska.pl
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?