1/10
Uczniowie zobaczą, że też mogą być nauczycielami. Mnie...
fot. fot. pixabay.com

Uczniowie zobaczą, że też mogą być nauczycielami. Mnie nauczyli obsługi platform do konferencji online. Kto miał z nimi dobre relacje, je poprawi, kto złe - niczego nie zmieni - napisała Nieoptymistyczna optymistka z miasta średniej wielkości

2/10
Władysław Ryl: Ale w tym wszystkim jest coś, co powoduje, że...
fot. fot. archiwum prywatne

Władysław Ryl: Ale w tym wszystkim jest coś, co powoduje, że myśli są bardziej pozytywne! Muzyka! Kontakty z przyjaciółmi, gra i ćwiczenia na instrumentach, tworzenie nowych rzeczy.

3/10
Ola Szymańska, dziennikarka GL: Przyznaję, że częściej...
fot. Fot. Znalezione na Facebooku

Ola Szymańska, dziennikarka GL: Przyznaję, że częściej wsłuchuję się w innych niż w siebie (czy jest na sali psycholog?), ale tak rozumiem rolę dziennikarza. Jesteśmy jak soczewki (oby nie krzywe zwierciadła), w których ma się odbijać rzeczywistość.

4/10
Uczniowie zobaczą, że też mogą być nauczycielami. Mnie...
fot. fot. pixabay.com

Uczniowie zobaczą, że też mogą być nauczycielami. Mnie nauczyli obsługi platform do konferencji online. Kto miał z nimi dobre relacje, je poprawi, kto złe - niczego nie zmieni - napisała Nieoptymistyczna optymistka z miasta średniej wielkości

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Takie jedzenie wywołuje biegunkę! Zastanów się dwa razy, zanim zjesz

Takie jedzenie wywołuje biegunkę! Zastanów się dwa razy, zanim zjesz

Gorąca zupa fasolowa z jarmużem prosto z lasu. Ugotuj obiad w naturze

Gorąca zupa fasolowa z jarmużem prosto z lasu. Ugotuj obiad w naturze

Zabytkowe pojazdy przyjadą do Słubic już po raz czwarty! To będzie święto motoryzacji

Zabytkowe pojazdy przyjadą do Słubic już po raz czwarty! To będzie święto motoryzacji

Zobacz również

Takie jedzenie wywołuje biegunkę! Zastanów się dwa razy, zanim zjesz

Takie jedzenie wywołuje biegunkę! Zastanów się dwa razy, zanim zjesz

Gorąca zupa fasolowa z jarmużem prosto z lasu. Ugotuj obiad w naturze

Gorąca zupa fasolowa z jarmużem prosto z lasu. Ugotuj obiad w naturze