Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kuchenne Rewolucje w w Gdyni. Było dużo nerwów i nie było wiadomo kto jest szefem. Jak wypadła restauracja Śledź i Chleb?

redakcja
Restauracja Granola w Gdyni po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler zmieniła nazwę na restaurację Śledź i Chleb. Jak wypadła restauracja? Czy zdała egzamin? To dramat! Niejadalne! Skandal! A ten pier…lnik to co to?!, Kto tu k… jest szefem?! – m.in. to usłyszymy z ust Magdy Gessler w pierwszym odcinku 17. sezonu Kuchennych Rewolucji. Pan Darek przez lata prowadził z sukcesem duży zakład gastronomiczny oraz dobrze funkcjonujący bar mleczny. Niewielka restauracja „Granola” położona w centrum Gdyni miała być „wisienką na torcie” jego biznesu gastronomicznego.Na początku nie było wiadomo kto jest szefem kuchni, kto pomocą kuchenną i kto tak naprawdę rządzi restauracją. Szczera rozmowa pomogła i pracownice wzięły się do wspólnej pracy. Pomysłem na ożywienie dawnej restauracji Granola był... bałtycki śledź.  Jaki był efekt rewolucji? Gdy Magda Gessler przybyła do restauracji okazało się, że większość zespołu została wymieniona. Początkowo Magda Gessler nie była zadowolona ze zbyt dużej porcji przystawki. Po chwili okazało się, że restauratorka ma również duże zastrzeżenia do smaku i jakości podanych jej potraw. Magda Gessler stwierdziła, że nie da się ocenić rewolucji, ostatecznie nie podpisała się pod zmianami w lokalu Śledź i Chleb. - To nie jest moja kuchnia - stwierdziła. Kuchenne Rewolucje to jeden z najchętniej oglądanych programów telewizyjnych w Polsce. A wszystko dzięki wyjątkowej, charyzmatycznej i jedynej w swoim rodzaju Magdzie Gessler. Znana restauratorka od lat jeździ po Polsce, aby pomagać właścicielom restauracji rozwiązać ich problemy. Każdy odcinek Kuchennych Rewolucji jest inny, bo różne są miejsca, bohaterowie, ich historie, problemy oraz okoliczności. Kto w tym sezonie odważy się zaprosić Magdę Gessler do swojej kuchni? Jakich zmian trzeba będzie dokonać, o czym szczerze porozmawiać, jaką krytykę przyjąć, aby otrzymać znak jakości Magdy Gessler?Zobacz też wideo: Finaliści 6. edycji "MasterChefa". Kto nauczył ich gotować?
Restauracja Granola w Gdyni po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler zmieniła nazwę na restaurację Śledź i Chleb. Jak wypadła restauracja? Czy zdała egzamin? To dramat! Niejadalne! Skandal! A ten pier…lnik to co to?!, Kto tu k… jest szefem?! – m.in. to usłyszymy z ust Magdy Gessler w pierwszym odcinku 17. sezonu Kuchennych Rewolucji. Pan Darek przez lata prowadził z sukcesem duży zakład gastronomiczny oraz dobrze funkcjonujący bar mleczny. Niewielka restauracja „Granola” położona w centrum Gdyni miała być „wisienką na torcie” jego biznesu gastronomicznego.Na początku nie było wiadomo kto jest szefem kuchni, kto pomocą kuchenną i kto tak naprawdę rządzi restauracją. Szczera rozmowa pomogła i pracownice wzięły się do wspólnej pracy. Pomysłem na ożywienie dawnej restauracji Granola był... bałtycki śledź. Jaki był efekt rewolucji? Gdy Magda Gessler przybyła do restauracji okazało się, że większość zespołu została wymieniona. Początkowo Magda Gessler nie była zadowolona ze zbyt dużej porcji przystawki. Po chwili okazało się, że restauratorka ma również duże zastrzeżenia do smaku i jakości podanych jej potraw. Magda Gessler stwierdziła, że nie da się ocenić rewolucji, ostatecznie nie podpisała się pod zmianami w lokalu Śledź i Chleb. - To nie jest moja kuchnia - stwierdziła. Kuchenne Rewolucje to jeden z najchętniej oglądanych programów telewizyjnych w Polsce. A wszystko dzięki wyjątkowej, charyzmatycznej i jedynej w swoim rodzaju Magdzie Gessler. Znana restauratorka od lat jeździ po Polsce, aby pomagać właścicielom restauracji rozwiązać ich problemy. Każdy odcinek Kuchennych Rewolucji jest inny, bo różne są miejsca, bohaterowie, ich historie, problemy oraz okoliczności. Kto w tym sezonie odważy się zaprosić Magdę Gessler do swojej kuchni? Jakich zmian trzeba będzie dokonać, o czym szczerze porozmawiać, jaką krytykę przyjąć, aby otrzymać znak jakości Magdy Gessler?Zobacz też wideo: Finaliści 6. edycji "MasterChefa". Kto nauczył ich gotować? kuchenne rewolucje
Restauracja Granola w Gdyni po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler zmieniła nazwę na restaurację Śledź i Chleb. Jak wypadła restauracja? Czy zdała egzamin? To dramat! Niejadalne! Skandal! A ten pier…lnik to co to?!, Kto tu k… jest szefem?! – m.in. to usłyszymy z ust Magdy Gessler w pierwszym odcinku 17. sezonu Kuchennych Rewolucji. Pan Darek przez lata prowadził z sukcesem duży zakład gastronomiczny oraz dobrze funkcjonujący bar mleczny. Niewielka restauracja „Granola” położona w centrum Gdyni miała być „wisienką na torcie” jego biznesu gastronomicznego. Na początku nie było wiadomo kto jest szefem kuchni, kto pomocą kuchenną i kto tak naprawdę rządzi restauracją. Szczera rozmowa pomogła i pracownice wzięły się do wspólnej pracy. Pomysłem na ożywienie dawnej restauracji Granola był... bałtycki śledź. Kuchenne Rewolucje to jeden z najchętniej oglądanych programów telewizyjnych w Polsce. A wszystko dzięki wyjątkowej, charyzmatycznej i jedynej w swoim rodzaju Magdzie Gessler. Znana restauratorka od lat jeździ po Polsce, aby pomagać właścicielom restauracji rozwiązać ich problemy. Każdy odcinek Kuchennych Rewolucji jest inny, bo różne są miejsca, bohaterowie, ich historie, problemy oraz okoliczności. Kto w tym sezonie odważy się zaprosić Magdę Gessler do swojej kuchni? Jakich zmian trzeba będzie dokonać, o czym szczerze porozmawiać, jaką krytykę przyjąć, aby otrzymać znak jakości Magdy Gessler?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska