Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Lubuscy Kucharze pod batutą Tomasza Proca zagrają jutro z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy! [ZDJĘCIA, WIDEO]

Wiesław Zdanowicz
Wiesław Zdanowicz
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego! Wiesław Zdanowicz
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska