1/49
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry...
fot. Wiesław Zdanowicz

Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!


2/49
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry...
fot. Wiesław Zdanowicz

Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!


3/49
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry...
fot. Wiesław Zdanowicz

Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!


4/49
Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry...
fot. Wiesław Zdanowicz

Tegoroczny świebodziński Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z pewnością będzie pełen dobra (jak zawsze), ale i pysznych smaków! A wszystko to, o czym wcześniej informowaliśmy, za sprawą lubuskich kucharzy i szefów kuchni z kilku restauracji w całym województwie. Jednym z inicjatorów akcji jest szef kuchni Tomasz Proc, który do współpracy zaprosił znane postaci z lubuskiej gastronomii. Podpatrywaliśmy je dzisiaj w pomieszczeniach kuchennych warsztatów szkolnych Powiatowego Zespołu Szkół w Świebodzinie podczas wspólnego przygotowywania smacznego finału WOŚP. Kucharze przygotowywali 400 litrów pysznej rozgrzewającej zupy i wiele innych interesujących potraw, na przykład szarpaną wieprzowinę z piklami z ketchupem z buraka, frytki oraz pyszne przekąski (z serów Pecorino i Mimmolette, marynowanego ogórka, majonezu z pieczonym czosnkiem czy majonezu z mango i chilli). Smacznego!


Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

„Koziołki” nie miały litości dla stalowców. Oskubały ich do cna

„Koziołki” nie miały litości dla stalowców. Oskubały ich do cna

Kulturalny rozkład jazdy na weekend i czwarty tydzień kwietnia, ileż się dzieje!

Kulturalny rozkład jazdy na weekend i czwarty tydzień kwietnia, ileż się dzieje!

"Hetmańska Brygada" z Żagania zakończyła świętowanie festynem rodzinnym

"Hetmańska Brygada" z Żagania zakończyła świętowanie festynem rodzinnym

Zobacz również

Suza - najmłodsza funkcjonariuszka zielonogórskiej policji ma za sobą pierwszą akcję

Suza - najmłodsza funkcjonariuszka zielonogórskiej policji ma za sobą pierwszą akcję

Przed lubuskimi trzecioligowcami ważna 26. kolejka zmagań

Przed lubuskimi trzecioligowcami ważna 26. kolejka zmagań