Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Miętowy kaprys - Przepis

Elżbieta Czoszyk
Fotolia
Publikujemy kolejny przepis konkursowy. Miętowy Kaprys to kawa z odrobiną czekolady, o delikatnym miętowym posmaku. Proste do wykonania i zadziwiająco smaczne.

Składniki:

100ml kawy MK Cafe
2 cząstki czekolady z nadzianiem miętowym
50ml skondensowanego mleka

Przygotowanie:

Na dno filiżanki kładziemy cząstki czekolady z nadzianiem miętowym
i zalewamy je gorącą kawą. Po 2-3 minutach mieszamy i dolewamy skondensowane mleko.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska