Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Miody i inne produkty pszczele - ile wiemy o ich mniej i bardziej znanych właściwościach i zastosowaniu?

Agnieszka Sobiak
Agnieszka Sobiak
Mariusz Kapała
Mariusz Kapała
Pierzga Inna postać pyłku, najbardziej wartościowy wytwór pszczeli. Prócz stosowania w takich samych celach jak pyłek, przyjmuje się przy anemii, chorobach wątroby, stresie i zaburzeniach czynnościowych.
Pierzga Inna postać pyłku, najbardziej wartościowy wytwór pszczeli. Prócz stosowania w takich samych celach jak pyłek, przyjmuje się przy anemii, chorobach wątroby, stresie i zaburzeniach czynnościowych. Mariusz Kapała / GL
Z wyrobów pszczelich znamy głownie miody i pyłki. Produktów pszczelich, wykorzystywanych w medycynie naturalnej jest znacznie więcej. Mniej lub bardziej znane wykorzystywane były już w starożytności. Czy znamy wszystkie właściwości miodów?
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak działają oszuści (5) - oszustwo na kartę NFZ

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska