1/10
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe
Pyszne lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Sprawdź, jak łatwo możesz je przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2/10
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Przepis
Do przygotowania lodów z naszego przepisu nie potrzebujesz maszynki. Możesz zamrozić je w pudełku spożywczym lub w specjalnych foremkach do lodów na patyku.
3/10
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 1
Warto zrobić lody ze świeżych brzoskwiń. Najpierw umyj owoce, przekrój na pół i usuń pestki. Ułóż brzoskwinie w naczyniu żaroodpornym i wstaw do nagrzanego piekarnika na 200 stopni Celsjusza. Piecz ok. 20 minut.
4/10
Lody jogurtowo-brzoskwiniowe. Krok 2
Wyjmij brzoskwinie z piekarnik i przestudź. Dzięki podpieczeniu będą miały wyrazisty smak i mniej wody.