W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.
Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.
Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.
Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.
Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.