1/43
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał...

W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.

Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.


2/43
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał...

W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.

Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.


3/43
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał...

W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.

Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.


4/43
W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał...

W sobotę, 20 maja, z pikniku w Zaborze nikt nie wyjechał głodny. Głównym punktem programu była bowiem degustacja lubuskiego gulaszu, przyrządzonego na wielkiej patelni. Był znakomity.

Okazją do zorganizowania pikniku w Lubuskim Centrum Winiarstwa były trwające właśnie Dni Otwarte Funduszy Funduszy Europejskich. Na gości, którzy zjawili się w Zaborze całymi rodzinami, czekało mnóstwo atrakcji. Dla dzieci przygotowano gry, zabawy, dmuchane zjeżdżalnie i... oczywiście cukrową watę. Dorośli mogli pobawić się w majsterkowiczów i zamienić skrzynki w funkcjonalne meble. Chętni mogli zwiedzić z przewodnikiem Centrum Winiarstwa, przejść się ścieżką edukacyjną i dowiedzieć się, jak powstaje wino.


Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Lubuszanie na najwyższym stopniu podium turnieju Tchouk High Five w Nowej Soli

Lubuszanie na najwyższym stopniu podium turnieju Tchouk High Five w Nowej Soli

Siatkarski kabaret na poziomie ekstraligi. Prezydent przyznaje: „Umowy nie ma”

Siatkarski kabaret na poziomie ekstraligi. Prezydent przyznaje: „Umowy nie ma”

Pięciu zielonogórskich sportowców pojedzie na igrzyska do Paryża

Pięciu zielonogórskich sportowców pojedzie na igrzyska do Paryża

Zobacz również

Ciężka praca dała efekty. Zielonogórzanie zdobyli 18 medali na mistrzostwach Polski

Ciężka praca dała efekty. Zielonogórzanie zdobyli 18 medali na mistrzostwach Polski

Bellingham nawiązał romans z holenderską modelką. Jest o 5 lat starsza [ZDJĘCIA]

Bellingham nawiązał romans z holenderską modelką. Jest o 5 lat starsza [ZDJĘCIA]