Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Polędwica wołowa po burgundzku. Drużyna "MasterChefa Juniora" w kuchni [WIDEO]

źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
- Szef Mateusz uczy nas gotować, byliśmy u niego na warsztatach - powiedziała w "Dzień Dobry TVN" uczestniczka programu "MasterChef Junior" Daria Kuczwalska. W kuchni programu przygotowała sushi burgera oraz bezę z daktylami i orzechami włoskimi. Inna uczestniczka programu Amelia Gardaś zdradziła przepis na polędwicę wołową po burgundzku oraz deser angielski lemon curd. Dziewczynkom pomagał juror Mateusz Gessler.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska