Prosty przepis na aromatyczną pastę z Prowansji [WIDEO]

źródło: Agencja TVN/x-news

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Chcesz uraczyć swoich gości przepyszną przekąską prosto z Prowansji? Nie ma nic prostszego niż aromatyczna tapenada, a potrzebujesz do niej jedynie kilku produktów i blendera. Głównymi składnikami są oliwki, kapary oraz oliwa, ale w zależności od upodobań możesz tam dodać także czosnek, świeżą pietruszkę oraz sok z cytryny. Zobacz przepis na przekąskę, która w mgnieniu oka zniknie ze stołu.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie