Prosty przepis na aromatyczną pastę z Prowansji [WIDEO]
źródło: Agencja TVN/x-news
Dodaj komentarz:
Udostępnij:
Chcesz uraczyć swoich gości przepyszną przekąską prosto z Prowansji? Nie ma nic prostszego niż aromatyczna tapenada, a potrzebujesz do niej jedynie kilku produktów i blendera. Głównymi składnikami są oliwki, kapary oraz oliwa, ale w zależności od upodobań możesz tam dodać także czosnek, świeżą pietruszkę oraz sok z cytryny. Zobacz przepis na przekąskę, która w mgnieniu oka zniknie ze stołu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.