Przepis na ciasto z whisky

Redakcja
fot. Tatiana Mikułko
Wypróbowałam na święta, wyszło pysznie. Tak pysznie, że już zdążyłam upiec to ciasto jeszcze raz. Jeśli ktoś ma ochotę przypomnieć sobie zapachy świąt, jest okazja.

Lubię połączenie jabłek z orzechami. Spora dawka whisky obiecywała aromat i głęboki smak. Już podczas pieczenia po domu rozchodził się cudowny zapach.

Cały przepis przeczytasz na ** blogu Tatiany Mikułko - Że życie ma smak. O miłości do jedzenia i gotowania **

Zaplanuj wolny czas - koncerty, kluby, kino, wystawy, sport

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie