Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przepis na krewetki duszone w białym winie

źródło: Kocham Gotować/x-news
Piotr Ogiński zaprezentował przepis na krewetki duszone w białym winie. Owoce morza wcześniej zostały zamarynowane w czosnku, co nadało im niepowtarzalnego smaku. Wyjątkowego aromatu potrawie dodał również wywar ugotowany na głowach krewetek. Danie idealnie komponuje się z pieczywem. Jak je przygotować?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska