Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Przesolone, przepieprzone, za kwaśne? Jak uratować świąteczną potrawę kiedy dodaliśmy czegoś za dużo? Nadciągamy z pomocą!

Barbara Romańczuk
Barbara Romańczuk
Podczas wigilijnej gorączki nawet najlepszym kucharzom może zdarzyć się posolić danie dwa razy, wsypać za dużo pieprzu, bądź nie skosztować jak kwaśna jest kapusta, przez co finalnie na twarzach pojawia się grymas. Nie ma jednak błędu, którego nie można naprawić! Przygotowaliśmy dla Was kilka porad, jak uratować dania, do których zdarzyło nam się wsypać czegoś za dużo.

W przedświątecznym biegu każdemu z nas może zdarzyć się pomyłka. Dorzuciłeś do wigilijnego dania bądź deseru zbyt dużo jednej z przypraw? Co teraz? Całe danie do kosza? Nic bardziej mylnego! To najgorszy ze sposobów. Nie trać czasu, pieniędzy i nerwów - zastosuj jedną ze wskazówek, które zebraliśmy dla Was w jednym miejscu! Przesolone? Zbyt kwaśne? Za dużo pieprzu? Zbyt słodki deser? Podpowiadamy jak poradzić sobie z niewielkim kuchennym problemem! Zerknij do naszej galerii.

Nie przeocz

Zobacz także

Musisz to wiedzieć

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Śmieciowe jedzenie zabiera pamięć

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska