Pyszne dodatki do pasztetu. Sos żurawinowy i konfitura cebulowo-ananasowa [WIDEO]

Dzień Dobry TVN/x-news
Udostępnij:
Co zrobić, gdy w ostatniej chwili, tuż przed świątecznym obiadem, pasztet, który wstawiliśmy do piekarnia, spali się? Kilka pomysłów przedstawił w "Dzień Dobry TVN" kucharz Piotr Kucharski. Jak zrobić sos żurawinowy, a jak konfiturę cebulowo-ananasową?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Więcej informacji na stronie głównej Gazeta Lubuska
Dodaj ogłoszenie