Risotto od podstaw. Artur Moroz i jego przepis

TVN24

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Artur Moroz przygotował w kuchni "Dzień Dobry TVN" risotto. Jaki ryż jest najlepszy do tego dania? Jakie dodatki pasują do tej potrawy?

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie