Zapraszamy do kuchnia "Gazety Lubuskiej", która powstaje dzięki Czytelnikom. Prosimy o Wasze przepisy i porady kulinarne. Nadsyłajcie je na [email protected]
Zamieścimy je na naszej stronie internetowej.
SAŁATKA Z SEREM FETA
Składniki: 1 opakowanie sera feta, 1 sałata, 2 pomidory duże, 1 ogórek zielony duży, 1 puszka kukurydzy, 2 średnie papryki, 1 pęczek szczypiorku, 1 puszka czerwonej fasoli, 2 sosy paprykowo-ziołowe do sałatek.
Przygotowanie: sałatę porwać z kawałki. Pomidory pokroić w półksiężyce. Ogórki w półplasterki, ser w większą kostkę, paprykę w piórka, szczypior posiekać. Wszystkie warzywa wrzucić do większej miski i lekko wymieszać z sosem przygotowanym według przepisu.
Renata Bojko, Koło Gospodyń Wiejskich w Kamieniu Wielkim
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?