Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Sałatka z fetą. Przepis Renaty Bojko z koła gospodyń w Kamieniu Wielkim

(staw)
Fot. DiGiTouch
Sałatka z fetą to pomysł Renaty Bojko z Koła Gospodyń Wiejskich w Kamieniu Wielkim

Zapraszamy do kuchnia "Gazety Lubuskiej", która powstaje dzięki Czytelnikom. Prosimy o Wasze przepisy i porady kulinarne. Nadsyłajcie je na [email protected]
Zamieścimy je na naszej stronie internetowej.

SAŁATKA Z SEREM FETA

Składniki: 1 opakowanie sera feta, 1 sałata, 2 pomidory duże, 1 ogórek zielony duży, 1 puszka kukurydzy, 2 średnie papryki, 1 pęczek szczypiorku, 1 puszka czerwonej fasoli, 2 sosy paprykowo-ziołowe do sałatek.

Przygotowanie: sałatę porwać z kawałki. Pomidory pokroić w półksiężyce. Ogórki w półplasterki, ser w większą kostkę, paprykę w piórka, szczypior posiekać. Wszystkie warzywa wrzucić do większej miski i lekko wymieszać z sosem przygotowanym według przepisu.

Renata Bojko, Koło Gospodyń Wiejskich w Kamieniu Wielkim

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska