Sałatka z kiełków z dresingiem ziołowym oraz Eton Mess, czyli kuchnia Szymona Czerwińskiego

Dzień Dobry TVN

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
W kuchni "Dzień Dobry TVN" gotował półfinalista 5. edycji programu „MasterChef” Szymon Czerwiński. Przygotował pyszny trzydaniowy obiad, składający się z sałatki z kiełków z dresingiem ziołowym, piersi z kaczki w skórce pomarańczowej i Eton Mess.

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie