Tak smakuje Lubuskie

Redakcja
fot. Piotr Jędzura
Ciekawy zabytek? Zobaczymy w internecie. Pomnik przyrody? Też jest w globalnej sieci. Ale jak smakuje jakiś region, kraj... To trzeba sprawdzić osobiście. W sobotę w skansenie w Ochli nie tylko mistrzowie kuchni postanowili zaserwować gościom lubuskie specjały.

Wideo

Komentarze 6

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

~lubuszanin~
W dniu 28.06.2010 o 16:12, Madiv napisał:

Czytam ,czytam i wiem że jestem w Polsce na polskim forum.A po czym to poznać? - nic tylko krytyka i krytyka, nic konstruktywnego!!!.Weźcie się Panowie i Panie do pracy.Stwórzcie coś bardziej reprezentywnego ,lepszego i jeszcze dostaniecie kasę. Siedzicie przy grillu i piwie i czekacie jak was w kraju czy na świecie zauważą-żenada.Szkoda słów i czasu na wyczerpującą odpowiedz czy kontrargumentację. Nie ma jak zimne piwo ,kiełbaska z grilla .Smacznego.



Co ma piernik do wiatraka wiem bo robiłem w GS Sława są tam Atm osy a gdy one są to nie są produkowane tradycyjne wyroby
M
Madiv
Czytam ,czytam i wiem że jestem w Polsce na polskim forum.A po czym to poznać? - nic tylko krytyka i krytyka, nic konstruktywnego!!!.
Weźcie się Panowie i Panie do pracy.Stwórzcie coś bardziej reprezentywnego ,lepszego i jeszcze dostaniecie kasę. Siedzicie przy grillu i piwie i czekacie jak was w kraju czy na świecie zauważą-żenada.Szkoda słów i czasu na wyczerpującą odpowiedz czy kontrargumentację. Nie ma jak zimne piwo ,kiełbaska z grilla .Smacznego.
L
Likwidator
Nie wiedziałem, że jak robię sobie grilla przed domem to jest to lubuska tradycja kulinarna.
~lubuszanin~
Hm tak was w trąbę ta Sława robi że no . A wy jak pelikany łykacie te ich tradycje ,a ja tam robiłem i powiem jedno . Sypią jak wszyscy bo tylko te zakłady nie sypią chemii które wędzą naturalnie a nie w atm osach a wy baranki sprawdzić powinniście na sam przód co i jak a później opisywać ten chemiczny smak lubuskiego
N
Nieder
Nie ma lubuskich smaków, nie ma lubuskich tradycji i nie ma lubuskiego regionu. To wszystko ściema.
G
Gość
w Warszawie w pobliżu Placu Zamkowego (50m od Kolumny Zygmunta) też było stoisko z produktami z LUBUSKIEGO
Dodaj ogłoszenie