2/15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Mięso można mrozić, ale trzeba to robić od razu po zakupie....
fot. istockphoto.com

SUROWE MIĘSO I WĘDLINY

Mięso można mrozić, ale trzeba to robić od razu po zakupie. W końcu chodzi o to, by mrozić je jak najświeższe, a nie jak najstarsze! Najlepiej mrozić mięso surowe, a wędliny – w plasterkach. Robisz schabowe i chcesz zostawić trochę na następny raz? Zamroź je bez panierki. Mięso możesz trzymać w zamrażalniku kilka miesięcy (drób – 3, wieprzowina – 6, wołowina – 8).

Zobacz również

Carina nie zasłużyła na porażkę, ale to Rekord zgarnął trzy punkty

Carina nie zasłużyła na porażkę, ale to Rekord zgarnął trzy punkty

Rocky wciąż walczy, ale gra Big Rumble Boxing z boksem ma niewiele wspólnego

Rocky wciąż walczy, ale gra Big Rumble Boxing z boksem ma niewiele wspólnego

Polecamy

Powstanie Starlab, pierwsza swobodnie latająca, komercyjna stacja kosmiczna

Powstanie Starlab, pierwsza swobodnie latająca, komercyjna stacja kosmiczna

Protest byłych pierwszych dam na granicy polsko-białoruskiej. "Mamy dość bezsilności"

Protest byłych pierwszych dam na granicy polsko-białoruskiej. "Mamy dość bezsilności"

Platforma wybiera nowe władze partii. Przewodniczącym zostanie Donald Tusk

Platforma wybiera nowe władze partii. Przewodniczącym zostanie Donald Tusk

Dodaj ogłoszenie