Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Winobranie 2016: Naszym Czytelnikom gotował Mateusz Truszkiewicz [ZDJĘCIA]

Redakcja
Na największym święcie Zielonej Góry nie mogło zabraknąć także nas! W niedzielę, 4 września zaprosiliśmy Was na wyjątkowe spotkanie z młodym, utalentowanym, sympatycznym kucharzem. Mowa oczywiście o Mateuszu Truszkiewiczu, który podbił już serca telewidzów programu "MasterChef Junior", niejednego szefa kuchni, a teraz też i uczestników winobraniowego spotkania. - Jesteś kochany. Cudowne jest to, co robisz - przyznały panie, który z uśmiechem od początku do końca przyglądały się poczynaniom młodego kucharza. Mateusz na naszym stoisku zaprezentował wszystkim, jak przygotować sałatkę śródziemnomorską. - Potrzebna jest kuskus, suszone pomidory, czarne oliwki, kapary, cytryna, oliwa, świeże zioła - wymieniał. Swoim gotowaniem utalentowany zielonogórzanin lubi wywoływać uśmiech na twarzach innych i tak też było w niedzielę. Wszyscy delektowali się przygotowaną sałatką i nie kryli swojego zachwytu. http://www.gazetalubuska.pl/winobraniehttp://www.gazetalubuska.pl/winobranie/a/w-zielonej-gorze-juz-rzadzi-bachus,10586638/
Na największym święcie Zielonej Góry nie mogło zabraknąć także nas! W niedzielę, 4 września zaprosiliśmy Was na wyjątkowe spotkanie z młodym, utalentowanym, sympatycznym kucharzem. Mowa oczywiście o Mateuszu Truszkiewiczu, który podbił już serca telewidzów programu "MasterChef Junior", niejednego szefa kuchni, a teraz też i uczestników winobraniowego spotkania. - Jesteś kochany. Cudowne jest to, co robisz - przyznały panie, który z uśmiechem od początku do końca przyglądały się poczynaniom młodego kucharza. Mateusz na naszym stoisku zaprezentował wszystkim, jak przygotować sałatkę śródziemnomorską. - Potrzebna jest kuskus, suszone pomidory, czarne oliwki, kapary, cytryna, oliwa, świeże zioła - wymieniał. Swoim gotowaniem utalentowany zielonogórzanin lubi wywoływać uśmiech na twarzach innych i tak też było w niedzielę. Wszyscy delektowali się przygotowaną sałatką i nie kryli swojego zachwytu. http://www.gazetalubuska.pl/winobraniehttp://www.gazetalubuska.pl/winobranie/a/w-zielonej-gorze-juz-rzadzi-bachus,10586638/ Magda Weidner
Na największym święcie Zielonej Góry nie mogło zabraknąć także nas! W niedzielę, 4 września, zaprosiliśmy Was na wyjątkowe spotkanie z młodym, utalentowanym, sympatycznym kucharzem. Mowa oczywiście o Mateuszu Truszkiewiczu, który podbił już serca telewidzów programu "MasterChef Junior", niejednego szefa kuchni, a teraz też i uczestników winobraniowego spotkania. - Jesteś kochany. Cudowne jest to, co robisz - przyznały panie, który z uśmiechem od początku do końca przyglądały się poczynaniom młodego kucharza. Mateusz na naszym stoisku zaprezentował wszystkim, jak przygotować sałatkę śródziemnomorską. - Potrzebna jest kuskus, suszone pomidory, czarne oliwki, kapary, cytryna, oliwa, świeże zioła - wymieniał. Swoim gotowaniem utalentowany zielonogórzanin lubi wywoływać uśmiech na twarzach innych i tak też było w niedzielę. Wszyscy delektowali się przygotowaną sałatką i nie kryli swojego zachwytu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gazetalubuska.pl Gazeta Lubuska