Kiedy dziś odwiedziliśmy robotników pracujących przy budowie gastronomii, kończyli oni właśnie stawianie namiotów. Trwała również budowa specjalnych, drewnianych barierek. Mają są one od siebie oddalone o około metr. Po co? - Ma to uporządkować kolejki. Dzięki barierkom nikt nie będzie się wpychał, a obsługa powinna pójść sprawniej - mówi Waldemar Dubik, który w tym roku odpowiada za przystankową gastronomię.
Gastronomia na Przystanku. Tak będziesz mógł kupić jedzenie
Pytamy pana Waldemara, co jego zdaniem będzie tegorocznym, gastronomicznym hitem. Po chwili zastanowienia odpowiada: - Zupy.
Będziecie mogli kupić zupę pomidorową i grochówkę. Cena? Pięć złotych za porcję. Jak zapewnia W. Dubik, stoiska gastronomiczne ruszą w przyszły czwartek, 29 lipca.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?