W Międzyrzeczu w sobotę, 22 czerwca rozpoczął się dwudniowy zlot Food Trucków-Festiwal Smaków Świata. Skosztować można było klasycznych burgerów, steków, ryb, frytek belgijskich, tostów czy deserów, a także kuchni i przysmaków z całego świata.
Zobacz również WIDEO: Co jeść, by się nie pocić?
źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
W Międzyrzeczu w sobotę, 22 czerwca rozpoczął się dwudniowy zlot Food Trucków-Festiwal Smaków Świata. Skosztować można było klasycznych burgerów, steków, ryb, frytek belgijskich, tostów czy deserów, a także kuchni i przysmaków z całego świata.
Zobacz również WIDEO: Co jeść, by się nie pocić?
źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
W Międzyrzeczu w sobotę, 22 czerwca rozpoczął się dwudniowy zlot Food Trucków-Festiwal Smaków Świata. Skosztować można było klasycznych burgerów, steków, ryb, frytek belgijskich, tostów czy deserów, a także kuchni i przysmaków z całego świata.
Zobacz również WIDEO: Co jeść, by się nie pocić?
źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
W Międzyrzeczu w sobotę, 22 czerwca rozpoczął się dwudniowy zlot Food Trucków-Festiwal Smaków Świata. Skosztować można było klasycznych burgerów, steków, ryb, frytek belgijskich, tostów czy deserów, a także kuchni i przysmaków z całego świata.
Zobacz również WIDEO: Co jeść, by się nie pocić?
źródło: Dzień Dobry TVN/x-news