Dziękujemy Pani Danucie za przepis. Zapraszamy do gotowania z "Gazetą Lubuską". Czekamy na Państwa doświadczenia kulinarne i sprawdzone porady ([email protected]).
ZUPA GRZYBOWA Z MAKARONEM
Składniki: makaron wstążeczki lub łazanki, 2 litry wody, 1 szklanka suszonych grzybów, 1 szklanka startych na tarce wymieszanych warzyw (marchewka, seler, pietruszka, por), sól, pieprz, śmietana.
Przygotowanie: warzywa i grzyby wrzucamy do wody, doprawiamy, gotujemy ok. godziny. Potem doprawiamy śmietaną. Podajemy z ugotowanym makaronem.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?