1 z 9
![Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/e0/8a/666ae53dd3b33_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Marchewka po koreańsku
Pyszna i chrupiąca marchewka po koreańsku doprawiona jest zmielonymi nasionami kolendry, mielonym imbirem i octem jabłkowym. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania surówki.
2 z 9
![Marchewkę poszatkuj na cienkie plasterki.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/a3/d3/666ae5e315d34_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Marchewka po koreańsku. Etap 1
Marchewkę poszatkuj na cienkie plasterki.
3 z 9
![Cebulę poszatkuj na półplasterki.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/72/aa/666ae64679dd0_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Marchewka po koreańsku. Etap 2
Cebulę poszatkuj na półplasterki.
4 z 9
![Wymieszaj składniki marynaty poza olejem.](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/e9/88/666ae6d0c3483_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Marchewka po koreańsku. Etap 4
Wymieszaj składniki marynaty poza olejem.