1/3
Głównymi składnikami majonezu są żółtka jaj, olej roślinny,...
fot. WalentynWołkow/gettyimages

Głównymi składnikami majonezu są żółtka jaj, olej roślinny, musztarda oraz ocet.

2/3
Majonez zachowuje swoje właściwości minimum przez 3 miesiące...
fot. AnnaPustynnikova/123rf

Majonez zachowuje swoje właściwości minimum przez 3 miesiące po otwarciu.

3/3
Majonez często jest bazą różnego rodzaju sosów.
fot. ivandzyuba/123rf

Majonez często jest bazą różnego rodzaju sosów.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Wisła Kraków zdobyła Puchar Polski! Drużyna z 1 ligi w europejskich pucharach

Najpiękniejszy obrazek finału Pucharu Polski. Kibic Pogoni z fanką Wisły pod rękę

Najpiękniejszy obrazek finału Pucharu Polski. Kibic Pogoni z fanką Wisły pod rękę

Polecamy

Bicie rekordu długości flagi narodowej w Krośnie Odrzańskim | ZDJĘCIA

Bicie rekordu długości flagi narodowej w Krośnie Odrzańskim | ZDJĘCIA

Znane osoby na finale Pucharu Polski. Zobacz zdjęcia z loży

Znane osoby na finale Pucharu Polski. Zobacz zdjęcia z loży

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski