1 z 9
![Biała papryka to idealne warzywo do faszerowania. Na...](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/ed/4a/il20240626_853039453_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane papryki
Biała papryka to idealne warzywo do faszerowania. Na kolejnych zdjęciach galerii zobaczysz, jak ją przyrządzić krok po kroku.
2 z 9
![Paprykę umyj i wytnij gniazda nasienne. Oczyść ją w środku.](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/ed/4a/il20240626_853039357_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane papryki. Krok 1
Paprykę umyj i wytnij gniazda nasienne. Oczyść ją w środku.
3 z 9
![Na patelni podsmaż czosnek, cebulę i drobno pokrojone mięso...](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/ed/4a/il20240626_853039363_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane papryki. Krok 2
Na patelni podsmaż czosnek, cebulę i drobno pokrojone mięso z kurczaka. Dodaj przyprawy.
4 z 9
![Dodaj ugotowany ryż i wymieszaj.](https://d-pa.ppstatic.pl/frames/pa-def/ed/4a/il20240626_853039373_large.jpg)
fot. Karolina Głogowska
Faszerowane papryki. Krok 3
Dodaj ugotowany ryż i wymieszaj.