1/6
Popularny mit głosi, że czosnku nie lubią wampiry. Wiadomo...
fot. MarianVejcik / gettyimages.com

Pasta z pieczonego czosnku

Popularny mit głosi, że czosnku nie lubią wampiry. Wiadomo jednak, że jest on bardzo zdrowy dla ludzi. Kliknij w zdjęcie, aby poznać składniki na pastę z pieczonego czosnku. Przesuwaj slajdy gestem lub strzałką.

2/6
Osoby, które nie lubią ostrego smaku czosnku, mogą...
fot. Anna Daniluk

Pasta z pieczonego czosnku

Osoby, które nie lubią ostrego smaku czosnku, mogą przyrządzić pastę z pieczonego warzywa.

3/6
Dzięki warzywom strączkowym pasta z pieczonego czosnku...
fot. Anna Daniluk

Biała fasola

Dzięki warzywom strączkowym pasta z pieczonego czosnku będzie miała więcej białka.

4/6
Pasta z czosnku nie będzie przyćmiona innym posmakiem, jeśli...
fot. Anna Daniluk

Olej o neutralnym smaku

Pasta z czosnku nie będzie przyćmiona innym posmakiem, jeśli użyjemy do jej przygotowania oleju słonecznikowego.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

30 radnych głosowało i 30 głosów zdobyła Anna Synowiec. Została nową przewodniczącą

NOWE
30 radnych głosowało i 30 głosów zdobyła Anna Synowiec. Została nową przewodniczącą

Zapomnij o Como! Te włoskie jeziora zawrócą ci w głowie

Zapomnij o Como! Te włoskie jeziora zawrócą ci w głowie

Polskie sztafety awansowany na igrzyska. Zdjęcia z pięknych Bachamów

Polskie sztafety awansowany na igrzyska. Zdjęcia z pięknych Bachamów

Zobacz również

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Zapomnij o Como! Te włoskie jeziora zawrócą ci w głowie

Zapomnij o Como! Te włoskie jeziora zawrócą ci w głowie