1/2
W sezonie jagodowym zachęcamy do przygotowania oryginalnych...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Marginesy/Paweł Ochman

Kopytka jagodowe

W sezonie jagodowym zachęcamy do przygotowania oryginalnych w smaku kopytek.

2/2
Przepis na kopytka jagodowe pochodzi z książki „Roślinna...
fot. materiały prasowe wydawnictwo Marginesy/Paweł Ochman

„Roślinna kuchnia kresowa” Pawła Ochmana

Przepis na kopytka jagodowe pochodzi z książki „Roślinna kuchnia kresowa” Pawła Ochmana.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Polecamy

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Raport z trybun. Wściekła Żyleta, obrażony Kolejorz i dużo opraw

Raport z trybun. Wściekła Żyleta, obrażony Kolejorz i dużo opraw

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu