1/6
Gotowanie świeżego bobu zajmuje jedynie kwadrans.
fot. 123rf.com/al1962

Świeży bób

Gotowanie świeżego bobu zajmuje jedynie kwadrans.

2/6
Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające...
fot. pixabay.com/zapach_bzu

Liść laurowy

Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające smak i osłabiające fermentację warzywa w żołądku. Jeśli dodasz liść laurowy do gotującego się bobu, lepiej go strawisz.

3/6
Kminek również może złagodzić ewentualne dolegliwości...
fot. pixabay.com

Kminek

Kminek również może złagodzić ewentualne dolegliwości związane z trawieniem bobu.

4/6
Majeranek to kolejne zioło, które wpłynie na fakt, że lepiej...
fot. pixabay.com/Ajale

Majeranek

Majeranek to kolejne zioło, które wpłynie na fakt, że lepiej strawimy bób.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Dwa znaki zodiaku w maju muszą zadbać o swoje zdrowie! Sprawdź, czy to twój znak

Dwa znaki zodiaku w maju muszą zadbać o swoje zdrowie! Sprawdź, czy to twój znak

Zapomnij o Como! Te włoskie jeziora zawrócą ci w głowie

Zapomnij o Como! Te włoskie jeziora zawrócą ci w głowie

Zobacz również

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Zapomnij o Como! Te włoskie jeziora zawrócą ci w głowie

Zapomnij o Como! Te włoskie jeziora zawrócą ci w głowie