1/6
Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata...
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Michał Bryś

Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata tworząc polskie dania.

2/6
Tatar z trawą żubrową
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Tatar z trawą żubrową

3/6
Chłodnik z lodami pomidorowymi
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Chłodnik z lodami pomidorowymi

4/6
Tatar
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

Tatar

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Lubuskie. Ci wójtowie, burmistrzowie i prezydenci pożegnają się z władzą za pięć lat

Lubuskie. Ci wójtowie, burmistrzowie i prezydenci pożegnają się z władzą za pięć lat

Lubuskie derby wywołały ogrom emocji na trybunach stadionu w Zielonej Górze |ZDJĘCIA

Lubuskie derby wywołały ogrom emocji na trybunach stadionu w Zielonej Górze |ZDJĘCIA

Dość czekania! Po trzech latach wracają lubuskie derby!

Dość czekania! Po trzech latach wracają lubuskie derby!

Zobacz również

Stal Gorzów znokautowała Falubaz Zielona Góra w końcówce lubuskich derbów

Stal Gorzów znokautowała Falubaz Zielona Góra w końcówce lubuskich derbów

Ochotnicy ze Złotnika założyli góralskie kapelusze. Tak świętują Dzień Strażaka

Ochotnicy ze Złotnika założyli góralskie kapelusze. Tak świętują Dzień Strażaka