Jak poinformował Główny Inspektorat Sanitarny, sprawa dotyczy dwóch rodzajów sera z surowego mleka krowiego: SAINT FELICIEN, 180 g oraz SAINT MARCELLIN, 80 g, które mogą być zanieczyszczone bakterią Escherichia coli.
Jak poinformował Główny Inspektorat Sanitarny, sprawa dotyczy dwóch rodzajów sera z surowego mleka krowiego: SAINT FELICIEN, 180 g oraz SAINT MARCELLIN, 80 g, które mogą być zanieczyszczone bakterią Escherichia coli.
Jak poinformował Główny Inspektorat Sanitarny, sprawa dotyczy dwóch rodzajów sera z surowego mleka krowiego: SAINT FELICIEN, 180 g oraz SAINT MARCELLIN, 80 g, które mogą być zanieczyszczone bakterią Escherichia coli.
Jak poinformował Główny Inspektorat Sanitarny, sprawa dotyczy dwóch rodzajów sera z surowego mleka krowiego: SAINT FELICIEN, 180 g oraz SAINT MARCELLIN, 80 g, które mogą być zanieczyszczone bakterią Escherichia coli.