5 z 11
![Na koniec wsyp mąkę i proszek do pieczenia. Miksuj już na...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/37/a9/62a2ecccb4313_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto jogurtowe z truskawkami i borówkami - Krok 4.
Na koniec wsyp mąkę i proszek do pieczenia. Miksuj już na mniejszych obrotach, aż składniki się połączą.
6 z 11
![Wylej ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Na...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/cc/b6/62a2ecd4756ee_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto jogurtowe z truskawkami i borówkami - Krok 5.
Wylej ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzchu poukładaj połówki truskawek i borówki.
7 z 11
![Posyp ciasto kruszonką i piecz w temperaturze 170 stopni...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/67/e4/62a2ee0df2aa6_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto jogurtowe z truskawkami i borówkami - Krok 6.
Posyp ciasto kruszonką i piecz w temperaturze 170 stopni przez ok. 50 minut.
8 z 11
![Sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest gotowe: jeśli po wbiciu...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/46/c9/62a2ece90968e_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto jogurtowe z truskawkami. Krok 7
Sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest gotowe: jeśli po wbiciu patyczka w ciasto jest on suchy, to znak, że ciasto się upiekło i można je wyjąć z piekarnika.