1/11
Pieczone placuszki z cukinii smakują wyśmienicie. Zobacz,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Placki z cukinii z piekarnika

Pieczone placuszki z cukinii smakują wyśmienicie. Zobacz, jak je zrobić. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2/11
Przepis na pieczone placuszki z cukinii jest bardzo prosty i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Placki z cukinii z piekarnika. Przepis

Przepis na pieczone placuszki z cukinii jest bardzo prosty i szybki do przygotowania. Taka przekąska z pewnością posmakuje każdemu.

3/11
Przygotowanie placuszków zacznij od umycia cukinii....
fot. Katarzyna Puczyńska

Placki z cukinii z piekarnika. Krok 1

Przygotowanie placuszków zacznij od umycia cukinii. Następnie zetrzyj je na tarce na jarzynowych oczkach, posyp szczyptą soli i odstaw na 15 minut.

4/11
Po 15 minutach odciśnij cukinię z nadmiaru soku (najłatwiej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Placki z cukinii z piekarnika. Krok 2

Po 15 minutach odciśnij cukinię z nadmiaru soku (najłatwiej zrobić to rękami). Dodaj jajka i posiekaną cebulę.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Raport z trybun. Wściekła Żyleta, obrażony Kolejorz i dużo opraw

Raport z trybun. Wściekła Żyleta, obrażony Kolejorz i dużo opraw

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Zobacz również

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu

Ostatnie pożegnanie Mirosława Rataja, redaktora naczelnego "GL", prezesa Lubpressu