1/4
– Postanowiłem się przebranżowić. To był impuls. Pojawiła...
fot. Pizzeria Maranello w Zielonej Górze

– Postanowiłem się przebranżowić. To był impuls. Pojawiła się koncepcja pizzerii – opowiada Dawid Zachariasz.

2/4
– Wnikliwie testowaliśmy produkty do pizzy. Sprawdzaliśmy...
fot. Pizzeria Maranello w Zielonej Górze

– Wnikliwie testowaliśmy produkty do pizzy. Sprawdzaliśmy dziesiątki rodzajów włoskich mąk, żeby wybrać te, które są najlepsze. Przeszliśmy sporo szkoleń. Uczyliśmy się od najlepszych w Polsce - zdradza właściciel miejsca.

3/4
Nazwa brzmi, jak miejscowość, w którym produkowane są...
fot. Pizzeria Maranello w Zielonej Górze

Nazwa brzmi, jak miejscowość, w którym produkowane są samochody marki Ferrari. – Nazwa to odnośnik do jakości, na którą stawiamy w produkcji pizzy – podkreśla właściciel.

4/4
Ceny za 30-centymetrową pizzę są od 23 do 38 zł. Do wyboru...
fot. Pizzeria Maranello w Zielonej Górze

Ceny za 30-centymetrową pizzę są od 23 do 38 zł. Do wyboru są różne rodzaje wegetariańskie i mięsne.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Polecamy

Lubuskie derby wywołały ogrom emocji na trybunach stadionu w Zielonej Górze |ZDJĘCIA

Lubuskie derby wywołały ogrom emocji na trybunach stadionu w Zielonej Górze |ZDJĘCIA

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

Krzysztof Kiljański Trio na koniec Lubuskiego Festiwalu Otwartych Piwnic i Winnic

Krzysztof Kiljański Trio na koniec Lubuskiego Festiwalu Otwartych Piwnic i Winnic

Zobacz również

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

Szef z klasą - wspomnienia pracowników "GL" o Mirosławie Rataju, redaktorze naczelnym

W Stanowicach na żużlu ścigają się dzieci. Później rosną z nich mistrzowie świata

W Stanowicach na żużlu ścigają się dzieci. Później rosną z nich mistrzowie świata