1/6
Elastyczne ciasto na pierogi to podstawa smakowitego dania....
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto na pierogi

Elastyczne ciasto na pierogi to podstawa smakowitego dania. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć zastosowanie ciasta pierogowego.

2/6
Ciasto na pierogi będzie sprężyste, gdy użyjemy do jego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Domowe ciasto na pierogi

Ciasto na pierogi będzie sprężyste, gdy użyjemy do jego produkcji gorącej wody.

3/6
Takie ciasto można użyć do zrobienia pierogów z kapustą i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami

Takie ciasto można użyć do zrobienia pierogów z kapustą i grzybami.

4/6
Delikatne ciasto na pierogi to także podstawa do zrobienia...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z soczewicą

Delikatne ciasto na pierogi to także podstawa do zrobienia sycących pierogów z soczewicą.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Dalej

Polecamy

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Radość Wisły, smutek Pogoni. Dekoracja po finale Pucharu Polski

Gorzowianie rozłożyli 100-metrową Biało-Czerwoną. Tak obchodzili Dzień Flagi

Gorzowianie rozłożyli 100-metrową Biało-Czerwoną. Tak obchodzili Dzień Flagi

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Dwie oprawy kibiców Pogoni Szczecin na finale Pucharu Polski

Zobacz również

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

To piłkarze Pogoni usłyszeli od kibiców po przegranym finale

Gorzowianie rozłożyli 100-metrową Biało-Czerwoną. Tak obchodzili Dzień Flagi

Gorzowianie rozłożyli 100-metrową Biało-Czerwoną. Tak obchodzili Dzień Flagi