1 z 10
![Sprawdź, jak przygotować pyszny i wyrazisty sos balsamiczny...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/df/89/64ccbb9557abf_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Sos balsamiczny
Sprawdź, jak przygotować pyszny i wyrazisty sos balsamiczny do sałatki. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 10
![Potrzebujesz dobrej jakości octu balsamicznego. Ma on ciemny...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/3c/5f/64cca21c61f7d_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Sos balsamiczny. Krok 1
Potrzebujesz dobrej jakości octu balsamicznego. Ma on ciemny kolor i słodko-kwaśny smak.
3 z 10
![Wlej kilka łyżek octu do miseczki. Dodaj łyżeczkę płynnego...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/25/72/64cca2229ee33_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Sos balsamiczny. Krok 2
Wlej kilka łyżek octu do miseczki. Dodaj łyżeczkę płynnego miodu.
4 z 10
![Dodaj także łyżeczkę musztardy. Możesz wybrać dowolną...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/7c/ae/64cca229ee354_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Sos balsamiczny. Krok 3
Dodaj także łyżeczkę musztardy. Możesz wybrać dowolną musztardę, w ulubionym smaku. Ja wybrałam sarepską ostrą. Świetnie smakuje także musztarda miodowa i francuska.