9 z 19
![Blaszkę wyłóż folią spożywczą lub papierem do pieczenia. Na...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/e8/0c/649d31a72e237_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto góra lodowa bez pieczenia. Krok 7
Blaszkę wyłóż folią spożywczą lub papierem do pieczenia. Na spodzie poukładaj warstwę kakaowych herbatników.
10 z 19
![Zmiksuj miękkie masło z przestudzoną masą budyniową na...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/85/46/649d31aa6d4f5_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto góra lodowa bez pieczenia. Krok 8
Zmiksuj miękkie masło z przestudzoną masą budyniową na gładki krem. Połowę wyłóż na herbatniki. Następnie ułóż kolejną warstwę herbatników i rozsmaruj na nich resztę kremu.
11 z 19
![Biszkopty przekrój na pół. Ułóż je na cieście pionowo, lekko...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/21/e4/649d31af4b0e8_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto góra lodowa bez pieczenia. Krok 9
Biszkopty przekrój na pół. Ułóż je na cieście pionowo, lekko dociskając do kremu.
12 z 19
![Przygotuj polewę: masło rozpuść z wodą i cukrem, zagotuj, a...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/e8/07/649d31b4b86d4_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Ciasto góra lodowa bez pieczenia. Krok 10
Przygotuj polewę: masło rozpuść z wodą i cukrem, zagotuj, a następnie wymieszaj z mlekiem w proszku. Połowę polewy odłóż do innego naczynia, dodaj kakao i wymieszaj.