1/3
Przepis na aromatyczne pastrami można wykorzystać do...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwa Buchmann

Pastrami

Przepis na aromatyczne pastrami można wykorzystać do zrobienia klasycznej kanapki raubena.

2/3
Bartek Kieżun oprowadza czytelnika po najciekawszych...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun oprowadza czytelnika po najciekawszych miejscach Jerozolimy i serwuje związane z nimi przepisami na potrawy.

3/3
Przepis na pastrami pochodzi z książki „Jerozolima do...
fot. materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

„Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna

Przepis na pastrami pochodzi z książki „Jerozolima do zjedzenia” Bartka Kieżuna. Premiera zaplanowana jest na 25 października 2023 roku.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Zobacz również

Zawalenie się bloku w Biełgorodzie. Atak Ukrainy czy robota Kremla? - WIDEO

Zawalenie się bloku w Biełgorodzie. Atak Ukrainy czy robota Kremla? - WIDEO

Szwedzi za mocni dla Biało-Czerwonych. Honorowy gol Łyszczarczyka ZDJĘCIA

Szwedzi za mocni dla Biało-Czerwonych. Honorowy gol Łyszczarczyka ZDJĘCIA

Polecamy

Lada dzień rusza rekrutacja do szkół średnich w powiecie żarskim

Lada dzień rusza rekrutacja do szkół średnich w powiecie żarskim

Wielki pożar w Bytomiu. Spłonęło 10 autobusów. Zapaliły się w nocy w zajezdni

Wielki pożar w Bytomiu. Spłonęło 10 autobusów. Zapaliły się w nocy w zajezdni

Zawalenie się bloku w Biełgorodzie. Atak Ukrainy czy robota Kremla? - WIDEO

Zawalenie się bloku w Biełgorodzie. Atak Ukrainy czy robota Kremla? - WIDEO