5 z 11
Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni....
fot. Anna Daniluk

Placki rabarbarowe. Etap 4

Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia.

6 z 11
Do wyrośniętego rozczyny dodaj rozmieszane 2 jajka i...
fot. Anna Daniluk

Placki rabarbarowe. Etap 5

Do wyrośniętego rozczyny dodaj rozmieszane 2 jajka i dokładnie wymieszaj. Odstaw do wyrośnięcia na 45 minut.

7 z 11
Do wyrośniętego ciasta dodaj wystudzony rabarbar i dokładnie...
fot. Anna Daniluk

Placki rabarbarowe. Etap 6

Do wyrośniętego ciasta dodaj wystudzony rabarbar i dokładnie wymieszaj.

8 z 11
Domowe placki rabarbarowe smaż na patelni z rozgrzanym...
fot. Anna Daniluk

Placki rabarbarowe. Etap 7

Domowe placki rabarbarowe smaż na patelni z rozgrzanym olejem z obu stron przez 2 minuty. Wszystkie powinny być rumiane.

Kontynuuj przeglądanie galerii
WsteczDalej

Polecamy

Znamy laureatów 53. Lubuskiego Lata Filmowego w Łagowie

Znamy laureatów 53. Lubuskiego Lata Filmowego w Łagowie

Bartosz Zmarzlik drugi w Gorzowie! Polak zmierza po kolejny tytuł mistrza świata

Bartosz Zmarzlik drugi w Gorzowie! Polak zmierza po kolejny tytuł mistrza świata

Lata 20-te, lata 30-te na podzamczu żagańskiego pałacu. Cudowne retro górą | ZDJĘCIA

Lata 20-te, lata 30-te na podzamczu żagańskiego pałacu. Cudowne retro górą | ZDJĘCIA

Zobacz również

Ostrzeżenie przed burzami z gradem i upałami w Lubuskiem. Uważajcie dziś na siebie

Ostrzeżenie przed burzami z gradem i upałami w Lubuskiem. Uważajcie dziś na siebie

Bartosz Zmarzlik drugi w Gorzowie! Polak zmierza po kolejny tytuł mistrza świata

Bartosz Zmarzlik drugi w Gorzowie! Polak zmierza po kolejny tytuł mistrza świata