5 z 11
![Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/37/dc/66473a905b9ca_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Placki rabarbarowe. Etap 4
Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia.
6 z 11
![Do wyrośniętego rozczyny dodaj rozmieszane 2 jajka i...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/02/1f/66473b1aa2190_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Placki rabarbarowe. Etap 5
Do wyrośniętego rozczyny dodaj rozmieszane 2 jajka i dokładnie wymieszaj. Odstaw do wyrośnięcia na 45 minut.
7 z 11
![Do wyrośniętego ciasta dodaj wystudzony rabarbar i dokładnie...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/f9/bb/66473b9d9c4cd_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Placki rabarbarowe. Etap 6
Do wyrośniętego ciasta dodaj wystudzony rabarbar i dokładnie wymieszaj.
8 z 11
![Domowe placki rabarbarowe smaż na patelni z rozgrzanym...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/dc/6a/66473c4b52bff_o_large.jpg)
fot. Anna Daniluk
Placki rabarbarowe. Etap 7
Domowe placki rabarbarowe smaż na patelni z rozgrzanym olejem z obu stron przez 2 minuty. Wszystkie powinny być rumiane.